Velkommen
Tryll med Trekanter
Månedens mønster
Butikken
Bokomtale
Om Tre Damer
Vi holder kurs

Turid's galleri

Kristin's galleri

Billedgalleri
Kontakt oss
Linker
English
www.tredamer.no


Firmaet Tre Damer ble stiftet i juni 1998, som et resultat av "tre damer" som hadde et glødende engagement og et brennende ønske om å gjøre noe ut av felles interesse for lappesøm. Navnet på firmaet var et av mange forslag, men vi ble fort enige om at det måtte bli Tre Damer. I dag er vi bare to damer igjen i firmaet, men navnet er nå så godt innarbeidet at det vil vi beholde. Som mange kanskje vet så er vi også søstre!

Vi startet med et oppdrag for Knappehuset AS der vi laget en enkel mønsterfolder, og siden laget vi en litt større folder med juleprodukter. Samtidig begynte vi å designe våre egne mønstre, og laget en liten bok også den i samarbeid med Knappehuset AS. Boken fikk navnet "Har dere mønster til ......småsaker til småfolk" og den har vi for salg i vår nettbutikk.

Vårt hovedprodukt "Tryll med Trekanter" har sin egen historie som du finner på Tryll med Trekanter-siden. Dette produktet har vi hatt for salg siden 1999, stadig forbedret, til det komplette produktet vi har idag med både norsk og engelsk utgave av ialt 10 forskjellige størrelser i både cm og inch. Dette er et produkt vi er veldig fornøyd med, og som vi har basert vårt siste og hittil mest spennende produkt på, nemlig BOKEN!

I samarbeid med det amerikanske forlaget Martingale & Co, ga vi i september 2004 ut boken "Hooked on Triangles" der alle mønstrene baserer seg på vårt produkt "Tryll med Trekanter". Det var et spennende prosjekt å jobbe med, men også veldig krevende både tidsmessig og teknisk. Vi ønsker fremdeles tilbakemeldinger fra dere som kjøper boken.

Quiltehilsen fra
Kristin og Turid